Zangeres Britney Spears Beeld © ANP

Britney Spears drinkt voor het eerst champagne om vrijheid te vieren

15 november 2021 23:45

Britney Spears heeft het einde van haar curatele afgelopen weekend groots gevierd. De 39-jarige zangeres heeft haar eerste glas champagne ooit gedronken, schrijft ze maandag op Instagram.

Een rechter besloot vrijdag dat er na dertien jaar een einde kwam aan de ondertoezichtstelling van Spears. 'Wat een geweldig weekend. Ik was de hele tijd in de wolken', blikt de Amerikaanse terug op de dagen na dat besluit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Britney Spears wil vader aanklagen om machtsmisbruik'

De zangeres is van plan haar vrijheid de komende twee maanden te blijven vieren. 'Ik heb lang genoeg gewacht! Ik ben zo blij dat mijn advocaat Mathew Rosengart in mijn leven is gekomen. Hij heeft mijn leven totaal veranderd. Daar blijf ik voor altijd dankbaar voor.'

Ook veel fans van Spears hebben de afgelopen dagen gevierd dat hun idool niet langer een curator heeft. 'Wat geweldig om te zien dat zoveel mensen mijn overwinning hebben gevierd. Ik hou zo veel van mijn fans.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears wint rechtszaak en is eindelijk 'vrij': 'Beste dag ooit'

Britney kwam na een mentale inzinking onder toezicht te staan van haar vader Jamie Spears. Die bepaalde vanaf dat moment zo'n beetje alles voor haar. In verschillende documentaires die recent verschenen, is te zien dat de zangeres nergens naartoe mocht zonder toestemming, niet met eigen onafhankelijke advocaten kon praten over de situatie en moest rondkomen van een budget waarvan de hoogte door haar vader was bepaald.

Über Britney-fan Eric de Munck uitzinnig na einde curatele: 'Ze is vrij!'

03:47