Paris Hilton en haar verloofde Carter Reum Beeld © Getty Images

'Echtgenoot Paris Hilton heeft 9-jarige dochter één keer gezien'

16 november 2021 02:17

Carter Reum (40), de kersverse echtgenoot van Paris Hilton (40), heeft een 9-jarige dochter bij een andere vrouw. Hij zou het meisje slechts een keer gezien hebben sinds haar geboorte, zo meldt een bron aan 'Page Six'. De moeder van het kind is Laura Bellizzi, een realityster die te zien was in de VH-1 show 'Secrets of Aspen'.

"Carter steunt zijn kind financieel, ook al heeft hij geen traditionele vader-dochterband met haar"

"De mensen die hiervan zouden moeten weten, weten dit allang. Carter steunt zijn kind financieel, ook al heeft hij geen traditionele vader-dochterband met haar. Hij heeft voor haar gezorgd sinds ze geboren werd en dat blijft hij ook doen", aldus de woordvoerder van Carter. Hoewel Paris' echtgenoot nooit een DNA-test heeft gedaan tekende hij wel een document waarin hij zijn dochter erkent als de zijne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton deelt trouwfoto's: 'Meest magische moment ooit'

Volgens Page Six zou Carters dochtertje nu juist graag contact met hem willen hebben. "Ze heeft van alles voorbij zien komen op internet over dat haar vader en Paris een gezin willen stichten. Dat geeft haar een buitengesloten gevoel. Zij wil ook een band met hem hebben en onderdeel van zijn leven uitmaken. Het is een ontzettend lief kind dat zoveel liefde te geven heeft en ze verdient het ook om dat te terug te krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton stapt eindelijk in het huwelijksbootje met Carter Reum

Paris zou vanaf het begin van haar relatie met Carter geweten hebben van het bestaan van zijn dochter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!