Beeld © ANP

Yolanthe reageert op liefdesgeruchten Donny Roelvink

16 november 2021 18:40

Nadat Donny Roelvink (23) en Yolanthe Cabau (36) deze maand samen werden gespot tijdens een avondje stappen, gaan er geruchten rond dat de twee met elkaar aan het daten zijn. Broer Dave liet onlangs al doorschemeren dat de twee een keer een koffietje samen hebben gedronken, maar nu laat Yolanthe zich voor het eerst ook uit over de geruchten.

"Mensen met wie ik bevriend ben, krijgen meteen het label love interest."

In haar nieuwste column voor Grazia legt ze uit onschuldige dingen soms flink uit hun verband worden getrokken. "Een avondje stappen op een festival leidde tot de wildste verhalen. Want zodra je even met iemand staat te praten is het gelijk: Yolanthe heeft een nieuwe relatie. Mensen met wie ik bevriend ben, krijgen meteen het label love interest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink: 'Ik ga lekker het vrijgezellenleven leven'

Hoewel ze probeert om zich zo min mogelijk van de geruchten aan te trekken, is dat niet altijd makkelijk. "Soms kan ik er ook om lachen – maar het is niet leuk als er bijvoorbeeld wordt gesuggereerd dat er door jou een relatie kapot is gegaan. Natuurlijk leer ik mensen kennen en kom ik op plekken, maar op het moment dat ik de ware liefde gevonden heb, ben ik de eerste die dat met de wereld deelt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink en Janice Blok zetten punt achter relatie

Donny ontkende de geruchten gister ook al tegenover Shownieuws. "Het is natuurlijk logisch als je net uit elkaar bent en je staat met iemand op een feestje, en het is toevallig zij (Yolanthe, red.), dat er dan wat van wordt gemaakt."

De broer van Donny, Dave, werd onlangs nog op de radio gevraagd naar de geruchten over Yolanthe.

Dave Roelvink: Donny en Yolanthe hebben afgesproken

01:13
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Zou nog wel een keer moeder willen worden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!