Zangeres Britney Spears Beeld © ANP

Britney Spears spreekt bezorgde fans toe: 'You guys rock!'

17 november 2021 05:15

Britney Spears (39) voelt zich vrij en ongeremd om eindelijk overal over te kunnen spreken en dat deed de zangeres op Instagram. Daar postte ze een filmpje waarin ze onder andere vertelde hoe ze het curatorschap heeft ervaren, maar dat ze zich geen slachtoffer voelt. "Ik ben een hele sterke vrouw."

"Het was vernederend en demotiverend"

'Ik dacht dat ik wel wat gedachten op Insta kon delen voordat ik mijn verhaal vertel aan Oprah. Ik bedoel, wie weet komt dat ervan. Ik weet dat het gênant is om te moeten delen dat ik nooit contant geld heb gehad of in mijn auto mocht rijden. Het is nog steeds onbegrijpelijk dat mijn familie en de toezichthouders hebben kunnen doen wat ze mij hebben aangedaan. Het was vernederend en demotiverend. Ik heb het maar niet eens over de dingen die ze hebben gedaan waarvoor ze in de gevangenis zouden moeten zitten. Ja dat geldt ook voor mijn moeder die zo braaf naar de kerk gaat! Ik ben eraan gewend om de vrede te bewaren en mijn mond te houden, maar nu niet meer. Ik ben niet vergeten wat er is gebeurd en ik hoop dat ze vanavond omhoog kijken en precies weten wat ik bedoel!' schrijft Britney bij haar post.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britney Spears denkt aan nog een kindje: 'Het liefst een meisje'

In de video zegt ze: "Vele van jullie vragen me wat ik ga doen nu het curatorschap afgelopen is, goeie vraag! Eerlijk gezegd ben ik vooral dankbaar voor elke dag, voor het feit dat ik onafhankelijk ben, me weer vrouw kan voelen, dat ik een bankpasje heb en kan pinnen om kaarsen te kopen. Het lijken misschien kleine dingen maar voor mij maakt dat het verschil."

"Ik ben hier niet om het slachtoffer uit te hangen. Ik ben een hele sterke vrouw en ik me alleen maar indenken hoe het corrupte systeem andere mensen kapot heeft gemaakt. Hopelijk heeft mijn verhaal invloed op hun verhalen om uiteindelijk veranderingen aan te brengen in dat systeem."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britney Spears drinkt voor het eerst champagne om vrijheid te vieren

De zangeres sprak ook nog een woordje over de Free Britney beweging, die ze zeer dankbaar is. "You guys rock! Mijn stem werd niet gehoord, ik kon en mocht niks zeggen maar jullie hadden door dat er wat aan de hand was. Jullie hebben mijn leven gered, God bless you all."

Über Britney-fan Eric de Munck uitzinnig na einde curatele: 'Ze is vrij!'

03:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!