Beeld © ANP

Estelle Cruijff reageert op kritiek na delen 'vegan' recept mét ei

17 november 2021 08:11

Estelle Cruijf (43) was gisteren in haar keuken heerlijk reclame aan het maken voor Hello Fresh. En passant floepte ze er even uit dat ze zo'n lekker 'helemaal vegan' receptje aan het maken was. Eén probleem: iedereen kon zien dat er een spiegelei op dat veganistische maaltje lag. Gelukkig is Estelle zo sportief om daarop te reageren.

"Helemaal vegan en snel te maken"

Op haar Instagram Stories is te zien hoe Estelle een heerlijke spinazie-kokoscurry met gele rijst in recordtempo in elkaar flanst. "Helemaal vegan en snel te maken", horen we haar zeggen.

Maar zoals veel oplettende kijkers moeten hebben opgemerkt, was het gerechtje niet zo vegan, gezien het spiegelei dat toch echt uit een kip is gekomen. Ook Estelle maakte twee spiegeleitjes voor bij haar maaltijd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Estelle Cruijff incasseert kritiek photoshopfail op hilarische wijze

Het lijkt erop dat Estelle daarna veel reacties op haar kookvideo heeft gemaakt, want ze wijdt aan hele Story aan het volgende: 'Lieve mensen. Uiteraard is de vegan variant zonder eitje. Ben je vegan, laat je het eitje lekker weg', schrijft ze. In ieder geval: eet smakelijk!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!