Kim Feenstra Beeld © ANP

Kim Feenstra over één jaar moederschap: 'Gaat me eigenlijk te snel'

17 november 2021 11:26

Kim Feenstra (36) kon maandag alweer de eerste verjaardag van haar zoontje Brooklyn vieren. Logischerwijs is het leven van het model drastisch veranderd sinds ze moeder is geworden. Daarover vertelt ze in 'Grazia'.

"Het idee dat hij zo snel groter wordt, maakt me super emotioneel"

Zo vertelt Kim dat ze haar eigen ambities niet opzij heeft gezet sinds Brooklyn in haar leven is. "Die heb ik absoluut niet laten varen. Ik vind dat je altijd moet blijven doen wat je leuk vindt en wat jou happy maakt, want een gelukkige ouder geeft ook een gelukkig kind."

Inmiddels is Kim dus een jaar moeder, maar in tegenstelling tot vele anderen deelt ze geen enkele foto waarop haar zoontje herkenbaar in beeld is. En daar heeft het model uiteraard haar redenen voor. "We wilden sowieso wachten met foto’s laten zien totdat hij één was en de babytijd helemaal voor onszelf houden. Misschien dat we binnenkort iets meer in beeld brengen, want als ik op straat met hem loop, zien mensen zijn gezichtje ook. Ik vind het lastig, want het liefst zou ik hem afschermen tot hij zelf kan kiezen, maar het is niet altijd makkelijk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Feenstra deelt struggles van nachten vol poepluiers en babykots

Kim heeft het gevoel dat het eerste jaar als moeder 'heel organisch' is verlopen. Het model vertelt dat er natuurlijk ook pittige dagen tussen hebben gezeten. "Maar als je ouder mag worden, moet je ook beseffen dat je daarmee levenslang hebt. Levenslang liefde voelen, maar ook levenslang de verantwoordelijkheid en zorg dragen. Als je je daar bewust van bent, kun je ook makkelijker dealen met de dagen die zwaarder zijn. Ik vond het vooral een heel bijzonder jaar, en het gaat mij eigenlijk te snel. Het idee dat hij zo snel groter wordt, maakt me super emotioneel."

De naam van Kims kindje heeft een bijzondere betekenis. Daarover vertelt ze je meer in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Feenstra dankbaar voor band met vader na jaren afwezigheid

Kim Feenstra onthult bijzondere betekenis achter de naam Brooklyn

02:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!