Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Bridget Maasland nog in contact met ex-schoonmoeder Rachel Hazes

17 november 2021 12:49

Presentatrice Bridget Maasland (47) heeft al vaker de in's en out's van haar breuk met André Hazes junior (27) gedeeld, maar komt nu ook weer met een opmerkelijke bekentenis. De presentatrice zou zo nu en dan contact hebben met haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes (51). "We bellen wel eens'', vertelt ze aan het Nederlandse tijdschrift 'Beau Monde'.

''Waarom zou ik geen vriendschapsband met haar kunnen hebben?''

Hoewel het turbulente liefdesleven tussen Bridget en André al een lange tijd tot een einde is gekomen, wil dat voor de presentatrice niet betekenen dat ook de relatie met haar schoonmoeder afgelopen is. ''Waarom zou ik geen vriendschapsband met haar kunnen hebben? Ik weet zeker dat ik met mijn eerste schoonmoeder ook nog mega contact zou hebben als ze nog zou leven'', vertelt Bridget. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland doet boekje open over relatie met André

Bridget en ex-schoonmoeder Rachel konden het heel goed met elkaar vinden en zijn ook tijdens haar relatie met André samen op vakantie geweest. ''We vinden elkaar heel leuk en lief, en ik kan onwijs met haar lachen, want ze is een ontzettend grappige vrouw'', vertelt de presentatrice aan Beau Monde

Dat er nog contact is tussen de twee is wel duidelijk, maar Bridget benadrukt dat het allemaal wel heel onschuldig is: ''Nou, we bellen wel eens, en op Instagram liken we elkaar. Dat is wat mensen zien, maar zo close is dat natuurlijk niet'', geeft ze toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland: 'Ik wil een man die voor mij gaat, de ware ik'

Na haar breuk met André heeft de presentatrice kortstondig gedatet met inmiddels haar ex-liefje Christian, een onbekende Nederlander. Ondanks dat Bridget het inmiddels gewend is om vol in de schijnwerpers te staan, besluit ze het vanaf nu anders aan te pakken in haar liefdesleven. ''Ik houd mijn relaties voortaan lekker voor mezelf. Ik heb het nooit zo publiekelijk willen doen, dat is eigenlijk niet my cup of tea'', vertelt ze. 

Momenteel is Bridget single en weet alleen zoontje Mees haar hart sneller te laten kloppen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland dertig keer verhuisd: 'Hecht me niet snel aan een plek'

Rachel Hazes ziet huwelijk Bridget Maasland en André zitten

00:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!