Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay: 'Wij hebben eeuwig groeiende borsten in de familie'

17 november 2021 16:20

Patricia Paay is niet vies van een prikje of een sneetje hier en daar en ziet er met haar 72 jaar nog erg goed uit. Maar ook onze diva kent haar grenzen en omarmt het proces van ouder worden. ''Het is niet tegen te houden'', vertelt ze aan tijdschrift 'Beau Monde'. Ook doet ze een boekje open over een opmerkelijke familievloek. Spoileralert: het gaat om de borsten van de familie Paay.

''Ik zou ze graag weer een paar maten kleiner willen''

Patricia heeft haar borsten in het verleden laten vergroten, maar een blijvend succes was het voor de zangeres niet. Niet veel jaren later heeft ze de borstimplantaten weer laten verwijderen. ''Die grote borsten zaten niet lekker, dus ik heb ze na een paar jaar weer kleiner laten maken'', vertelt ze in Beau Monde.

Maar 'klein' bleven de borsten zeker niet, de zangeres doet namelijk een opmerkelijke onthulling over haar borsten: ''Daarna groeiden ze weer groter, dat gaat in onze familie vanzelf. Wij hebben eeuwig groeiende borsten'', zegt ze lachend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay deelt oude foto uit de Playboy

Hoewel de zangeres in het verleden bewust voor een maatje meer koos, wil ze nu toch echt liever genieten van een kleinere boezem. ''Ik zou ze graag nog weer een paar maten kleiner willen, maar ik durf niet meer onder narcose'', zegt Patricia. ''Dat is vanwege mijn leeftijd, ik ga dat niet opzoeken'', voegt ze toe.

Een borstverkleining zit er dus niet meer in, maar de zangeres heeft helaas niet volledig afscheid kunnen nemen van de operatietafel. Vorige maand belandde Patricia onverwachts in het ziekenhuis door een complicatie aan haar heup.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote tegenslag voor Patricia Paay: 'Weer aan het infuus'

'Lieve volgers, het was even een beetje stil', schrijft Patricia bij een foto van zichzelf in het ziekenhuis. 'Er was een complicatie met mijn heup. Ik had veel pijn. De artsen hebben direct actie ondernomen en ik ben inmiddels al geopereerd. Gelukkig gaat het nu goed met mij', voegt ze toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay heeft hoop op goed herstel heup: 'Stappen gezet'

De diva ziet er ondanks alles nog altijd supergoed uit. Ook Maxim Hartman is het daarmee eens en hij heeft nog fijne herinneringen aan de posters van Patries.

Maxim Hartman heeft fijne herinneringen aan posters Patricia Paay

02:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!