'Harry en Meghan met kerst niet naar koningin Elizabeth'

18 november 2021 02:10

Prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan (40) reizen naar verluidt niet af naar Engeland om de kerstdagen met koningin Elizabeth (95) en de rest van de familie door te brengen. Het is de eerste kerst voor het Britse staatshoofd zonder haar in april overleden echtgenoot prins Philip en daarbij kampt Elizabeth de laatste weken zelf met gezondheidsproblemen. Dit meldt Page Six.

''Het is wel cru dat het uitgerekend de eerste kerst is zonder prins Philip en de koningin haar achterkleindochter Lilibet nog niet heeft ontmoet''

Harry en Meghan zouden volgens bronnen wel zijn uitgenodigd om de feestdagen in het Verenigd Koninkrijk door te brengen. "Het is voor het personeel logistiek nogal een onderneming om de kerstviering van de koninklijke familie te organiseren en omdat er tot dusver geen antwoord is gekomen van Harry en Meghan gaat de organisatie door zonder hen. Het is wel cru dat het uitgerekend de eerste kerst is zonder prins Philip en de koningin haar achterkleindochter Lilibet nog niet heeft ontmoet. Ook Archie heeft ze de afgelopen jaren nauwelijks gezien."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Harry hekelt veelgebruikte term Megxit: 'Vrouwonvriendelijk'

"Harry en Meghan zouden niet willen komen om te voorkomen dat ze opnieuw alle voorpagina's 'sieren' in Engeland door hun komst, omdat dat de aandacht zou afleiden van koningin Elizabeth. Maar hoe langer ze het uitstellen, hoe moeilijker het wordt. Je kan de pleister er beter ineens vanaf trekken dan steeds een stukje," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Harry opnieuw terug naar New York voor onderscheiding

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!