Shawn Mendes en Camila Cabello Beeld © GettyImages

Shawn Mendes en Camila Cabello na twee jaar uit elkaar: 'Blijven beste vrienden'

18 november 2021 04:15

Er is een einde gekomen aan de relatie van Shawn Mendes (23) en Camila Cabello (24). Het stel liet via social media weten 'hun romantische relatie te hebben beëindigd'.

''We begonnen als elkaars beste vrienden en dat zullen we ook blijven''

'Hey allemaal, we hebben besloten om te stoppen met onze relatie, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit. We begonnen als elkaars beste vrienden en dat zullen we ook blijven. We willen iedereen bedanken voor alle support die we gedurende ons samenzijn hebben gekregen', aldus Shawn en Camila.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Shawn Mendes komt volgend jaar naar Nederland

De breuk komt als een verrassing omdat het paar net samen Halloween heeft gevierd en daar meerdere kiekjes van op Instagram plaatste. Fans reageren dan ook geschokt. 'Nee! Niet mijn favoriete koppel uit elkaar please... jullie zijn zo leuk samen! Ik vind dit echt heel erg jammer’, schrijft een volger op sociale media. Een ander zegt: 'Damn... net voor de feestdagen gaan deze twee uit elkaar. Dat is niet het nieuws waar we op zitten wachten. Maar ik hoop dat jullie beide gelukkig worden, ook al is het niet meer met elkaar.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Camila Cabello en Shawn Mendes zamelen geld in met kerstduet

Shawn en Camila begonnen met daten in juli 2019 nadat ze hun hitsingle 'Señorita' opnamen. ''We kenden elkaar al sinds 2015 en er was altijd wel 'iets' tussen ons, maar we waren destijds gewoon nog heel jong. Toen we een paar jaar later weer samenwerkten kwam dat gevoel terug," aldus Camila in een eerder interview.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!