Britney Spears Beeld © ANP

Financieel adviseur wil vermogen Britney Spears verplaatsen

18 november 2021 04:41

De man die na het aftreden van Jamie Spears werd aangesteld als tijdelijk toezichthouder van Britney Spears (40) vermogen heeft een aanvraag ingediend bij de rechtbank om haar vermogen onder te brengen in een nieuwe constructie. Dit meldt 'TMZ'.

TMZ heeft documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat Britneys geld momenteel verdeeld is over twee verschillende 'trusts'. Een daarvan werd opgericht in 2004, wat ruim voor Britneys mentale inzinking was en de ander zag in 2018 het levenslicht, toen de zangeres al jaren gebukt ging onder haar curatorschap. Het is onduidelijk hoeveel geld er precies in welk fonds zit, maar de vraag aan de rechtbank is of beide opgeheven kunnen worden om één nieuw fonds op te richten waarin al Britneys verdiensten samenkomen en er een helder overzicht is.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britney Spears drinkt voor het eerst champagne om vrijheid te vieren

Volgens de aanvrager heeft Spears behoorlijk wat geld verdiend gedurende haar loopbaan, ook toen ze onder toezicht van haar vader stond, en door alles samen te brengen is dat vermogen veel beter te managen. Dit zou dan gedaan moeten worden door iemand met veel ervaring op het gebied van het begeleiden van vermogende personen, iets wat vader Jamie volgens Britneys advocaat Mathew Rosengart absoluut niet had.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britney Spears denkt aan nog een kindje: 'Het liefst een meisje'

De aanvrager heeft ook gevraagd een ervaren gezondheidsexpert aan te wijzen om Britney te begeleiden voor het geval ze een terugval krijgt. Het is aan een rechter om te beslissen over deze kwesties.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!