Sjoerd van Ramshorst Beeld © ANP

NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst gaat trouwen: 'Heugelijk nieuws'

18 november 2021 12:00

Er breken gelukkige dagen aan voor Sjoerd van Ramshorst (35). Na vier jaar samen geeft de NOS-presentator komend weekend zijn jawoord aan de Bussumse tandarts Jasmijn Groen. Dat meldt 'De Telegraaf'.

''Heuglijk nieuws, ja. Het heeft lang geduurd, maar ik heb eindelijk iemand gevonden!''

De ware liefde heeft lang op zich laten wachten, zo vertelt Sjoerd: ''Heuglijk nieuws, ja. Het heeft lang geduurd, maar ik heb eindelijk iemand gevonden!'' Volgens de presentator is Jasmijn 'de allerleukste' en 'de mooiste paradijsvogel'.

De bruiloft met zijn lover staat al bijna twee jaar op de planning. Tijdens een romantische reis die het liefdeskoppel vorig jaar door Vietnam maakte, vroeg hij haar ten huwelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Brantsen verlaat NOS voor Formule 1-programma Viaplay

Kijkers van NOS Studio Voetbal zullen het de komende weken zonder het vaste gezicht van het programma moeten doen. Gelukkig is er wel al iemand anders gevonden die de klus van hem overneemt. ''Collega Gert van ’t Hof zal me vervangen, want direct na de bruiloft gaan we er samen een paar weken vandoor'', aldus Sjoerd. Waar de huwelijksreis naartoe gaat, laat hij nog even in het midden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NOS Journaal komt met makkelijke versie voor mensen met taalproblemen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!