Kim Kardashian en Pete Davidson Beeld © Getty Images

Pete Davidson viert verjaardag samen met Kim Kardashian

18 november 2021 13:58

De geruchtenmachine rondom acteur Pete Davidson (28) en Kim Kardashian (41) blijft maar draaien. Opnieuw zijn de twee samen samen gespot en ditmaal tijdens een wel heel bijzondere gelegenheid: de 28ste verjaardag van Pete. Kim zou dat feestje zelfs hebben georganiseerd, zo beweert een bron tegenover de Amerikaanse entertainmentwebsite 'People'.

''Ze leren elkaar beter kennen en kunnen het goed met elkaar vinden''

Het lijkt goed te gaan tussen Kim en Pete, zo goed zelfs dat Kim woensdag een pyjamafeestje in het huis van haar moeder, Kris Jenner, voor de komiek zou hebben geregeld. ''Zelfs als ze in verschillende uithoeken van het land zitten, houden Kim en Pete contact”, stelt de bron.''Ze leren elkaar beter kennen en kunnen het goed met elkaar vinden.''

De bron gaat verder: “Kim houdt van zijn charme. Hij is erg grappig, zorgzaam en maakt Kim gelukkig. Ze daten nog steeds en genieten ervan. Hij overlaadt Kim met complimentjes en dat vindt ze geweldig.''

Op Instagram deelt Pete een kiekje van het feest, waarop hij met zijn hoofd op de benen van Kim leunt. Is het hiermee dan nu ook Insta official?

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kardashian en Pete Davidson samen hand in hand gespot

Alhoewel de mensen om hen heen blijven volhouden dat ze alleen goede vrienden zijn, worden Kim en Pete wel erg vaak met elkaar gezien. Begin deze maand werden de twee gespot bij restaurant Campania op Staten Island, waar ze volgens TMZ door de achterdeur werden binnengelaten en in een privévertrek aten. Een aantal dagen later brachten ze weer met elkaar door, deze keer in privéclub Zero Bond in Manhattan. Hierbij zouden wel meer vrienden aanwezig zijn geweest. Het afgelopen weekend gingen Kim en Pete met haar zus Kourtney en dier verloofde Travis Barker mee naar pretpark Knott's Berry Farm, waar ze hand in hand gekiekt werden in de achtbaan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Pete Davidson beschermd tegen stalker die zegt zijn vrouw te zijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!