Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke lacht om Televizier-blunder: 'Borsten deppen met servetten'

18 november 2021 19:35

Als je genomineerd bent voor de Televizier-Ster voor beste presentatrice, dan pak je natuurlijk flink uit. Zo ook Marieke Elsinga. De 35-jarige droeg tijdens de uitreiking een prachtige japon van Tommy Driessen en Ellen van Os met lage decolleté, maar onthult in de nieuwe 'LINDA.' dat dat wellicht niet zo heel handig was...

"De CEO van RTL gooide er per ongeluk een glas champagne in"

Uiteindelijk ging Nikkie de Jager er met de prijs vandoor, maar er is niets dat een beetje champagne niet op kan lossen. Al veroorzaakte het in het geval van Marieke juist voor problemen, ze vertelt: "Op het Gouden Televizier-Ring Gala droeg ik een prachtige jurk met een diep decolleté. De CEO van RTL gooide er per ongeluk een glas champagne in. Met servetjes stond ik mijn borsten te deppen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga niet meer bezig met lichaamskilo's

In het blad doet de presentatrice ook nog een ander 'trauma' uit de doeken. "Mijn moeder weet zelf ook niet waarom, maar mijn broer en ik hebben heel lang een bloempotkapsel gehad", onthult ze. "Terugkijkend geen goed idee. Op mijn veertiende bedacht ik dat ik dreadlocks wilde omdat het hipste meisje van de klas ze ook had. Na vier maanden was ik het zat. Het korte kapsel erna was vreselijk. Niemand wilde meer."

Marieke is de definitie van een bezige bij en zit qua carrière niet stil. Gelukkig vond ze onlangs in haar overvolle schema een gaatje om te gast te zijn in Aran on Tour, waar ze vertelde over haar grote liefde Sander. Bekijk de video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ho, ho, ho eens even: Marieke Elsinga is er vroeg bij en koopt kerstboom

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!