Britt Dekker Beeld © ANP

Britt Dekker zat 'ondergedoken' na Mars-gate Expeditie Robinson

18 november 2021 19:46

Britt Dekker (29) zat de afgelopen dagen, na haar onthullingen in het programma 'Media Inside' over het programma 'Expeditie Robinson', 'verstopt als een molletje in een vakantiehuisje'. Zij stelt met klem geen toelichting meer te willen geven op haar beschuldiging dat een cameraman van het RTL-programma kandidaten in ruil voor seksuele gunsten Mars-repen zou hebben aangeboden.

Dat zei Britt donderdagavond in het programma HLF8 waar zij te gast was. De tv-persoonlijkheid deed eerder deze week met haar opvallende uitlatingen veel stof opwaaien. Op sociale media stelden diverse BN'ers dat dit verhaal over de cameraman en de Marsen al een aantal jaren rondzingt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL reageert op Mars-verhaal Britt Dekker

RTL riep naar aanleiding van de claims van Britt oud-kandidaten van Expeditie Robinson die zich herkennen in het Mars-verhaal op zich te melden bij de makers van het programma. "Het verhaal dat Britt vertelde is zowel bij ons als bij de producent onbekend", stelde RTL. "Maar als iemand van de kandidaten ooit zoiets heeft meegemaakt, vragen wij diegene zich te melden. Wij hebben hier protocollen voor en zullen er dan zeker werk van maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker zat 'ondergedoken' na Mars-gate Expeditie Robinson

Britt baseerde zich naar eigen zeggen op een goede vriend die had meegedaan aan het programma. In Media Inside wilde zij niet zeggen wie die vriend dan was. Deze vraag beantwoordde zij ook niet in HLF8. RTL laat donderdagavond desgevraagd weten dat zich nog niemand van de oud-kandidaten heeft gemeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze niet blij met uitspraak Britt Dekker: 'Echt asociaal'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!