Beeld © ANP

Jonas Brothers openen restaurant in Las Vegas

19 november 2021 05:03

De Jonas Brothers breiden hun horeca-activiteiten uit: de mannen gaan in 2022 en tweede vestiging van hun familierestaurant Nellie’s Southern Kitchen openen in het MGM Grand hotel in Las Vegas. Volgens de broers heeft de Amerikaanse gokstad ‘een speciaal plekje in hun hart’. Dit meldt The Hollywood Reporter.

"Las Vegas is bijzonder voor ons en op deze manier wordt de band met de stad nog hechter"

"We hebben geweldige herinneringen aan onze optredens in de MGM Grand Garden Arena dus om daar straks Nellie's te hebben is nauwelijks te bevatten. Las Vegas is bijzonder voor ons en op deze manier wordt de band met de stad nog hechter. De liefde die onze vader heeft voor familie, eten en muziek zie je heel goed bij ons restaurant," aldus Nick, Joe en Kevin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jonas Brothers mikpunt in comedyspecial Jonas Brothers Family Roast

Het originele Nellie's werd in 2016 geopend in Belmont, North Carolina en werd opgericht door vader Kevin Jonas Sr. en moeder Denise. De naam Nellie is een eerbetoon aan Kevin Sr.'s grootmoeder die in 2011 overleed. Het restaurant staat bekend om de zuidelijke gastvrijheid, het lokale eten en uiteraard muziek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jonas Brothers mikpunt in comedyspecial Jonas Brothers Family Roast

Het is de bedoeling dat het restaurant ergens in eerste maanden van 2022 opengaat, al is er nog geen exacte openingsdatum vastgesteld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Nick Jonas gaat verder zonder Jonas Brothers'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!