Kim Kardashian en Pete Davidson Beeld © Getty Images

'Kim Kardashian en Pete Davidson zijn een koppel'

19 november 2021 17:24

Kanye West, move over! Na weken van speculatie lijken Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) de liefdesgeruchten te hebben bevestigd. Woensdag zijn de twee al lopend hand in hand gespot in Palm Springs. De Britse entertainmentwebsite 'Daily Mail' heeft hiervan het bewijs.

Woensdag vierde Pete zijn verjaardag in het twaalf miljoen dollar kostende stulpje van Kris Jenner in Palm Springs, nadat Kim daar voor hem een pyjamafeestje zou hebben georganiseerd. Diezelfde dag zijn de twee hand in hand gespot door een fotograaf, onthult Daily Mail vrijdag. 

De entertainmentwebsite plaatst de romantische gebeurtenis op hun website. De tortelduifjes Kim en Pete lijken helemaal in de wolken met elkaar. 

Het zou voor Kim haar eerste relatie zijn na de scheiding van Kanye West in februari. Toch kan de moeder van vier haar ex-man niet helemaal loslaten. Op de foto is namelijk te zien dat Kim Yeezy-schoenen aan heeft, het merk van haar ex Kanye.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Pete Davidson viert verjaardag samen met Kim Kardashian

De fans gaan los op het nieuws over het nieuwe showbizzkoppel. Onder de Instagram-post van Daily Mail zijn wisselende reacties te lezen, veel mensen denken dat de geruchtenmachine expres in gang wordt gehouden. 'Kris Jenner maakt overuren!' schrijft iemand grappend. Iemand anders kan zich niet voorstellen dat de twee werkelijk een koppel zijn: 'Hij is totaal niet haar type.' Ook is er een volger die er gewoon niks van gelooft: 'Ze zijn geen koppel, het is allemaal voor de show.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kardashian weer met Pete Davidson gezien

Kim en Pete werden de afgelopen tijd vaker met elkaar gezien. Begin deze maand werden de twee gespot bij restaurant Campania op Staten Island, waar ze volgens TMZ door de achterdeur werden binnengelaten en in een privévertrek aten. Een aantal dagen later brachten ze weer tijd met elkaar door, deze keer in privéclub Zero Bond in Manhattan. Hierbij zouden wel meer vrienden aanwezig zijn geweest. Even daarna gingen Kim en Pete met zus Kourtney en haar verloofde Travis Barker mee naar pretpark Knott's Berry Farm, waar ze hand in hand gekiekt werden in de achtbaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!