Cast Sex and the City Beeld © ANP

Producent Sex and the City-reboot: 'Tweede seizoen goed mogelijk'

20 november 2021 14:45

Uitvoerend producent Michael Patrick King denkt dat het niet uitgesloten is dat er een vervolg komt op de reboot van 'Sex and the City'. Volgens hem is het heel goed mogelijk dat 'And Just Like That...', zoals de nieuwe serie heet, een tweede seizoen krijgt.

"Toen we aan het werk waren voelde het als het begin"

"Toen we aan het werk waren voelde het als het begin", zegt de uitvoerend producent tegen het Amerikaanse Emmy Magazine over de opnames van de reboot die vanaf 9 december te zien is. King, die ook als uitvoerend producent bij de originele serie betrokken was, vindt ook dat het niet voelde als een afgerond verhaal. "Dus het is mogelijk dat we doorgaan, als we genoeg goede verhalen hebben."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Je kunt slapen in het Sex and the City-appartement van Carrie

In And Just Like That... zijn beste vriendinnen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) inmiddels vijftigplus en is te zien hoe hun levens in New York eruit zien. Kim Cattrall, die in de originele serie de vierde vriendin Samantha Jones speelde, wilde niet meedoen aan de reboot.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sex and the City-reboot verschijnt deze winter op HBO Max

Sex and the City, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.