Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay herstelt 'voorspoedig' na nieuwe operatie

20 november 2021 20:12

Het gaat eindelijk weer wat beter met Patricia Paay (72). De zangeres is afgelopen week opnieuw onder het mes gegaan en laat op Instagram weten dat haar herstel ‘voorspoedig en boven verwachting’ gaat.

"De artsen zijn bijzonder positief en ik ga er uiteraard weer voor duizend procent voor"

'Het was even een paar dagen stil maar ik ben inmiddels geopereerd en ik moet zeggen dat ik mij echt onwijs goed voel. Ik hoop dat deze operatie de oplossing is voor alle problemen die ik de afgelopen weken gehad heb,' schrijft Patricia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay: 'Wij hebben eeuwig groeiende borsten in de familie'

Ze mag inmiddels weer haar bed uit en het staan en lopen gaat goed. 'Ik moet eerlijk zeggen dat het voelt als een verademing om wat meer bewegingsvrijheid te hebben. De artsen zijn bijzonder positief en ik ga er uiteraard weer voor duizend procent voor.'

Paay deelt bij haar update een foto van zichzelf in het ziekenhuisbed waarop ze geniet van 'een heerlijk frietje met mayonaise' en 'een ouderwets kroketje'. 'Dit eet ik normaal natuurlijk niet omdat ik echt van het koken ben, maar ik heb er echt van gesmuld! Het was heerlijk.'

Eind oktober werd bekend dat Paay onverwachts in het ziekenhuis was opgenomen met een pijnlijke complicatie aan een van haar heupen. Haar management wilde destijds niet zeggen wat er precies met haar aan de hand is.

Maxim Hartman liet onlangs in Ranking with the Stars weten dat hij fijne herinneringen heeft aan posters van Patricia Paay.

Maxim Hartman heeft fijne herinneringen aan posters Patricia Paay

02:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!