Arie Boomsma Beeld © ANP

Arie Boomsma heeft corona: 'Gezondheid ook belangrijk na prik'

21 november 2021 15:10

Een domper voor Arie Boomsma (47). De fitnessgoeroe is besmet met het coronavirus, kondigt hij aan op Instagram. Samen met zijn gezin zit hij dan ook in isolatie. Arie grijpt de gelegenheid aan om mensen aan te sporen om veel met hun gezondheid bezig te zijn en deelt gelijk een aantal oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt doen.

"Ik vertrouw op de wetenschap, ben heel blij dat we vaccins hebben tegen ziektes waaraan we vroeger stierven"

'Ik testte afgelopen vrijdag positief', meldt Arie op het social media-platform. De presentator benadrukt dat hij niet 'teleurgesteld' is in zijn lichaam en dat 'iedereen zo'n virus op kan lopen'. 'Ik roep nu al meer dan anderhalf jaar dat een goede gezondheid je belangrijkste schild is tegen zo’n virus. Dat je nog steeds ziek kunt worden, maar dat de kans op een ernstig ziekteverloop veel kleiner is. Zoals het dat over het algemeen ook is na een vaccinatie', vult hij erop aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arie Boomsma niet eens met uitstel opening sportscholen

Arie erkent dat hij 'voortdurend van de daken schreeuwt dat in het beleid van de overheid geen oog is voor gezondheid', maar dat hij 'niet tegen vaccineren' is. 'Ik vertrouw op de wetenschap, ben heel blij dat we vaccins hebben tegen ziektes waaraan we vroeger stierven (...) En tegelijkertijd ben ik tegen de dwang in het beleid van onze overheid, tegen het voornemen van een 2G-structuur.' Ook deelt hij een aantal filmpjes met fitnessoefeningen waar hij bij zweert en die je gezondheid een boost kan geven. 

Deze mening heeft Arie al vaker gedeeld. In de video hieronder legt hij zijn standpunt nog eens uit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!