Chelsy en Joop uit 'Temptation Island: Love or Leave' Beeld © Instagram @chelsy.mcd/@joopdoku

Temptation-singles Chelsy en Joop bevestigen relatie

21 november 2021 15:31

'Temptation Island: Love or Leave' is niet bepaald de plek waar relaties standhouden, maar wel eentje waar liefde op kan bloeien. Dat blijkt maar weer, want deelnemers Joop en Chelsy hebben elkaar na het programma helemaal gevonden en delen hun spiksplinternieuwe relatie op Instagram.

"Ik heb de liefde van mijn leven gevonden"

Zowel Chelsy als Joop deelt het heugelijke nieuws op social media. 'Eindelijk mogen wij het delen!' aldus Chelsy. 'Nooit gedacht dat ik via deze weg mijn liefde nog ging vinden (...) Wij zijn als twee puzzelstukjes bij elkaar gekomen', voegt ze eraan toe. Ook Joop kan zich niet inhouden: 'Ik heb de liefde van mijn leven gevonden.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine uit Temptation houdt vol: 'Met badkleding onder de douche'

De twee deden mee als singles aan Temptation Island: Love or Leave. Joop leek het heel gezellig te hebben met Delphine, maar die dream date liep slechts uit op een paar kusjes. Chelsy leek het gezellig te hebben met Wouter, maar dat was een kortstondige poging. Met Bert had ze het ook wel gezellig, maar daar was ze snel op uit gekeken. Nu hebben ze toch beiden de liefde gevonden waar ze naar op zoek waren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jimi van Temptation na mislukte romance Donna weer van de markt

Er is dus toch nog wat liefde ná Temptation Island. Voor Delphine en haar Bert was het einde oefening, evenals voor de koppeltjes Nico en Donna, Wouter en Julia én Koen Deborah. Hoe Delphine en Donna terugblikken op hun avontuur, vertellen ze in Temptation Love Therapy. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!