Sander Schimmelpenninck en Doutzen Kroes Beeld © ANP

Sander Schimmelpenninck maakt gehakt van Doutzen: 'Waanzin'

21 november 2021 17:30

Dat Doutzen Kroes (36) het coronavirus niet vertrouwt, maakt ze wel vaker duidelijk op social media. Het model deelt regelmatig filmpjes en posts waaruit blijkt dat ze er een andere blik op na houdt. Maar dit keer is ze te ver gegaan, vindt Sander Schimmelpenninck (37).

"Krijg je als je doet alsof gevoelens net zo belangrijk zijn als feiten"

Het filmpje dat Doutzen dit keer in haar Instagram Stories deelt heeft het over 'de grootste misdaad in de wereldgeschiedenis'. Vervolgens is een vrouw te zien met een flesje, waarop 'COVID-19 vaccin' te zien is. 'Dit systeem is gemaakt door satanisten', staat erbij. Doutzen ziet er wel wat in. 'Het zou kunnen dat dit nep is, ik weet het niet', zet ze er als disclaimer bij. 'Volgens mij is het de bedoeling dat deze informatie gehoord moet worden tijdens een experiment. Ik vraag me af waarom deze mensen zich uit zouden spreken. Zij hebben alles te verliezen', voegt ze eraan toe. 

Doutzen Kroes op Instagram
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doutzen Kroes laat van zich horen na reacties op vaccinatiepost

Doutzens post doet veel stof opwaaien en ook Sander heeft er lucht van gekregen op Twitter. 'Deze waanzin begint wijdverspreid te raken bij Nederlandse vrouwen, en niet eens alleen hele domme', schrijft de presentator. Volgens hem lezen deze dames geen krant en kijken ze niet naar het nieuws. 'Krijg je als je doet alsof gevoelens net zo belangrijk zijn als feiten.' Sander is overigens niet de enige die er wat van vindt, veel Twitteraars gaan los op Doutzen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gisele Bündchen spreekt 'haters' Doutzen Kroes aan

Het model was tijdenlang niet aanwezig op Instagram, maar dook op een gegeven moment weer op om haar kritiek op het coronabeleid ten gehore te brengen. Mediadeskundige Rob Goossens heeft het gehad. Je ziet zijn reactie op Doutzens opmerkingen in de video hieronder. 

Rob heeft respect voor Doutzen: 'Dapper dat ze het doet'

06:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!