Sjoerd van Ramshorst Beeld © ANP

NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst geeft het jawoord

21 november 2021 19:18

Sjoerd van Ramshorst (35) heeft gescoord! De NOS Sport-presentator heeft het jawoord gegeven aan zijn Jasmijn en aan RTL Boulevard laat het koppel weten hoe dat eraan toe ging.

Het sprookjeshuwelijk van Sjoerd en Jasmijn werd afgelopen vrijdag voltrokken, meldt het koppel aan RTL Boulevard. De twee gaven elkaar het jawoord in Slot Doddendael in Ewijk. Sjoerd en Jasmijn hielden het klein met een kleine ceremonie, die geheel volgens het corona-protocol werd uitgevoerd. De bruid was gehuld in een jurk van Edwin Oudshoorn. Het was sowieso een bijzondere dag: precies vier jaar geleden stuurden ze elkaar hun eerste berichtje. Sjoerd en Jasmijn zijn nu op huwelijksreis naar Midden-Amerika. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst gaat trouwen: 'Heugelijk nieuws'

De ware liefde heeft lang op zich laten wachten, zo vertelde Sjoerd al eerder aan RTL Boulevard het volgende: ''Heuglijk nieuws, ja. Het heeft lang geduurd, maar ik heb eindelijk iemand gevonden!'' Volgens de presentator is Jasmijn 'de allerleukste' en 'de mooiste paradijsvogel'. In de video hieronder zie je hoe het huwelijk eraan toe ging. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!