Farrah Abraham en Debra Beeld © GettyImages

Bizar: moeder van Teen Mom-ster Farrah Abraham is rapper geworden

22 november 2021 17:41

Er is volop drama in het leven van de Amerikaanse moeders van de MTV-hit 'Teen Mom', maar hoe gaat het eigenlijk met de spraakmakende 'Teen Mom'-ster Farrah Abraham (30) en haar moeder Debra Danielsen (64)? Wij hebben het antwoord: Farrah is lekker aan het influencen en moeder Debra is aan een wel heel bijzondere carrière begonnen: ze is tegenwoordig rapper.

''Wat heb ik mezelf aangedaan om dit te kijken''

Fans wisten niet wat ze zagen toen de aankondiging van de videoclip van Debra op hun tijdlijn verscheen. 'Bullets & Booze official music video nu te bekijken op YouTube!' schrijft Debra enthousiast op haar Instagram. 'Jullie gaan hem geweldig vinden', vervolgt de optimistische moeder van Farrah.  

De ietwat bijzondere rapvideo heeft als thema, jawel: begraafplaats. Mogelijk een verwijzing naar haar dochter, aangezien de relatie tussen die twee al een aantal jaar behoorlijk slecht is. Helaas voor Debra kwam er daarom ook geen support op social media vanuit de kant van haar dochter. Na een maand blijft het aantal kijkers van het filmpje teleurstellend genoeg hangen op een schamele 13.000. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Teen Mom-ster Farrah Abraham onder vuur door ongepaste foto

De reacties onder de video op YouTube zijn niet mals. 'Wat heb ik mezelf aangedaan om dit te kijken', schrijft iemand. 'Dit ziet eruit als een middelbare school project', reageert een ander. Ook vallen mensen over het feit dat de videoclip is opgenomen op een begraafplaats. 'Heb jullie toestemming om op die graven te dansen? Zo respectloos', schrijft iemand verontwaardigd. Toch zijn er ook positievere reacties van fans te vinden. 'Love it Deb. Geweldig werk', schrijft een fan enthousiast. 

Razend benieuwd geworden naar de spetterende videoclip van Debra? Je ziet hem hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Farrah Abraham niet welkom in reünieseizoen Teen Mom

Farrah gooit haar carrière over een hele andere boeg dan haar moeder. Ondanks dat de realityster in 2018 uit Teen Mom: OG werd gegooid, blijven fans haar interessant genoeg vinden om haar te volgen op social media. Ze heeft zich daarom ontpopt als een ware influencer. Met haar vaak, ietwat spraakmakende content weet ze menig volger aardig te entertainen. En met ruim drie miljoen volgers en velen samenwerkingen, slaat de Teen Mom-ster daar ook een flink zakcentje uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dochtertje Teen Mom-Farrah zit in therapie

Het is al geruime tijd - op z’n zachtst gezegd - geen koek en ei tussen Farrah en Debra. In het realityprogramma hebben we tot in detail kunnen aanschouwen, dat de twee elkaar niet helemaal liggen. Veel van de grootste schandalen van de show draaiden rond het moeder-dochterduo.

In een recentere Tiener moeder OG-reünie spraken zowel Debra als Farrah ook over alle onderlinge struggles. Terwijl Debra beweert dat haar dochter haar in de loop der jaren geestelijk heeft misbruikt, herinnert Farrah iedereen aan het incident uit 2010. Hoe dan ook, we kunnen zien waarom er zo'n vijandigheid in deze relatie is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!