Aylin Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Waarom is Aylin niet te zien in de laatste Temptation-aflevering?

22 november 2021 15:48

Waar Efrain in de laatste aflevering van 'Temptation Island: Love or Leave' nog uitgebreid terugblikt op de intense twee weken, was zijn vriendin Aylin nergens te bekennen. De realitybabe legt nu zelf uit hoe dat zit.

"Dingen die me zijn aangedaan wat niet door de beugel kan"

Ondanks dat Efrain in de korte update verkondigde dat hij en Aylin weer samen zijn, bleef een romantische verzoening tussen de twee - voor de kijker dan - uit. Aylin was niet eens te zien in de laatste aflevering van het seizoen. 'Ik krijg heel vaak de vraag waarom ik bij het laatste shot niet in beeld ben. Dat heeft meerdere redenen', vertelt Aylin nu via Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donna wist zeker dat ze Temptation vroegtijdig moest verlaten

Ze vervolgt: 'Dingen die me zijn aangedaan wat niet door de beugel kan. Dit is tussen mij en het programma.' Wat er precies is gebeurd laat de realityster in het midden. Liever focust ze zich op positievere dingen zodat ze snel weer de oude is. 'Ik ben heel dankbaar voor alle liefde die ik krijg.'

Temptation Island: Love or Leave kijk je terug bij Videoland. Al gezien? Check dan hier alle afleveringen van Temptation Love Therapy waarin smaakmakers van het seizoen terugblikken op de ultieme relatietest. Kijk de aflevering van Donna en Delphine hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-singles Chelsy en Joop bevestigen relatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!