Sem de Coninck Beeld © Instagram @semdeconinck

Ex On The Beach-ster Sem woont samen met nieuwe vriend

22 november 2021 18:03

Sem de Coninck, bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch', waar ze keer op keer bij haar ex-liefje Dusty in bed belandde, gaat samenwonen met haar huidige vriend Jason. De twee hebben sinds afgelopen zomer een relatie en vinden het nu tijd voor de volgende stap. Dat laat de realityster weten op haar social media.

''We gaan samen de mooiste herinnering maken''

Als ex van Dusty maakte Sem in de derde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch haar entree. Haar komst zorgde meteen voor de nodige drama met haar ex in de villa. Regelmatig deed ze in tranen haar zegje voor de camera. 

Inmiddels heeft de realityster deze roerige periode achter zich gelaten en is ze al een aantal maanden in de wolken met haar nieuwe lover, waar ze nu dus ook mee gaat samenwonen. Ondanks de krapte op de huizenmarkt heeft het liefdeskoppel een nieuwe stulpje weten te bemachtigen. Op Instagram schrijft Sem enthousiast: 'Wij wonen samen!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ex on the Beach-ster (25) overleden na steekpartij

De Ex On The Beach-ster wordt overladen met felicitaties. Ook haar liefje Jason reageert onder de foto. 'We gaan samen de mooiste herinnering maken', schrijft hij met een hartje erachter. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ex on the Beach-ster Dusty geeft zelf update na scooterongeluk

Vlak na haar deelname aan Ex on the Beach, sprak RTL Boulevard met haar voor de online serie Shots Fired. Daarin had Sem nog het een en ander te zeggen over haar ex. Je ziet het in de video hieronder.

Shots Fired: Sem had 'geen idee' van aantal bedpartners Dusty

08:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!