Jennifer Lawrence bij de première van Passengers. Beeld © AFP

Zwangere Jennifer Lawrence wil liever niet over baby praten

22 november 2021 22:16

Jennifer Lawrence is in verwachting van haar eerste kindje, maar vindt het best lastig om daar openlijk over te praten met anderen. De 31-jarige actrice wil de privacy van haar kroost koste wat kost beschermen, zo zegt ze in een interview met 'Vanity Fair'.

''Maar ieder instinct in mijn lichaam wil de privacy van mijn baby beschermen voor de rest van zijn of haar leven''

Als Oscarwinnares is het voor Jennifer eigenlijk bijna onmogelijk om niet door journalisten of anderen gevraagd te worden naar haar werk en privéleven. Toch zou ze dat misschien soms, omwille van haar baby, graag anders zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Actrice Jennifer Lawrence in verwachting van eerste kindje

"Als iemand op een feestje tegen mij zou zeggen 'oh mijn god, je krijgt een baby', dan kan ik niet zeggen 'daar wil ik niet over praten. Ga uit m'n buurt, gek!' Maar ieder instinct in mijn lichaam wil de privacy van mijn baby beschermen voor de rest van zijn of haar leven, zo goed als ik kan", aldus de aanstaande moeder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jennifer Lawrence greep naast rol Once Upon a Time in Hollywood

De Hunger Games-actrice wil daarom niet dat vreemden zich later gemakkelijk te vertrouwd gaan voelen in de buurt van haar baby. "Ik wil niet dat iemand zich welkom kan voelen in zijn of haar bestaan. Dat begint voor mij door de baby niet te betrekken bij dit onderdeel van mijn werk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!