Beeld © ANP/Netflix

Carole Baskin reageert op foto Romy Monteiro

23 november 2021 15:23

Krankzinnige details en schokkende gebeurtenissen: het eerste seizoen van 'Tiger King' hield de wereld tijdens de eerste coronalockdown in zijn greep. Actrice Romy Monteiro (29) haalde in april 2020 de nodige inspiratie uit de serie en dat liet ze destijds zien op Instagram. De beelden van een verklede Romy bereikten mensen tot ver buiten de landsgrenzen. Een van hen is niemand minder dan Carole Baskin (60), een van de meest spraakmakende mensen uit de Netflix-hit.

"Ik hoop dat ze het doen in de geest van plezier en liefde"

Met het tweede seizoen van de serie op Netflix en haar eigen serie Carole Baskin's cage fight op discovery+ laat Carole weer flink van zich horen in de pers. Zo ging ze ook in gesprek met Shownieuws. Ze kan erg lachen om Romy's versie van Tiger King (zie hieronder).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro en vriend tikken liefdesnestje op de kop: 'Gaan samenwonen'

"Dat hebben ze goed nagedaan", aldus Carole. "Ik hoop dat ze het doen in de geest van plezier en liefde. Ik weet dat nooit als ik het mensen zie doen voor Halloween." Ze vraagt ze af of mensen zich als haar verkleden omdat ze gek op haar zijn of haar juist gek vinden. "Wat recht uit het hart komt, betekent voor mij het meest", zo sluit ze op Amerikaanse wijze af.

Na het succes van het eerste seizoen kon een tweede niet uitblijven. Maar kunnen de nieuwe afleveringen tippen aan de spraakmakende vorige reeks? Niet echt, aldus entertainmentdeskundige Eric de Munck.

'Nieuwe reeks Tiger King niet meer zo spraakmakend'

03:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiger King-ster Joe Exotic wil BBC aanklagen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!