Bert van Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Bert gelukkig met vriendin: 'Hoop dat Delphine ons met rust laat'

23 november 2021 18:25

Je zou denken dat bij het begin van een nieuwe relatie het moddergooien naar je ex een keer stopt, maar niets is minder waar in het geval van Bert, bekend van 'Temptation Island: Love or Leave'. Zo lovend als hij praat over zijn vriendin, zo slecht spreekt hij over zijn ex Delphine in gesprek met de krant 'Het Laatste Nieuws'.

"Ik weet dat de productie een hele dag moet samenvatten in vijftig minuten, maar ik heb het gevoel dat ik slechter werd neergezet dan ik ben"

Na een tumultueuze relatie van tien jaar zetten Bert en Delphine er tijdens de opnames van Temptation Island een punt achter. Niet alleen tijdens, maar ook ná het verbreken van hun relatie blijft de sfeer tussen hen giftig. Toegegeven, hij had Delphine geen hoer mogen noemen in het programma. Maar Delphine is heus geen heilig boontje, zo beweert Bert in het interview met de Belgische krant. "Ik ben heel wat onfrisse dingen over haar te weten gekomen", klinkt het uit zijn mond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Nico en Wouter klaar met Bert: 'Voert een toneelstukje op'

Bert geeft toe dat het moeilijk is om de 'emotionele rollercoaster' opnieuw te beleven dat afgelopen maanden. "Er raasden die twee weken ontzettend veel gevoelens door mij heen, maar dat wordt onvoldoende verduidelijkt tijdens de afleveringen", zegt hij. "Ik weet dat de productie een hele dag moet samenvatten in vijftig minuten, maar ik heb het gevoel dat ik slechter werd neergezet dan ik ben."

Wie daar doorheen kijkt, is zijn nieuwe liefde Kelly. "Nu maar hopen dat Delphine ons met rust laat." Op Instagram heeft Bert Kelly inmiddels openlijk de liefde verklaard. 'Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij terug in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation Island is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Eind goed al goed.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joop neemt het op voor Delphine: 'GPS-tracker is slimme zet'

Bert is niet de enige die rake verbale klappen kan uitdelen, ook Delphine kan er wat van. In Temptation Love Therapy blikt ze terug op hun deelname aan het liefdesprogramma:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!