Will Smith Beeld © ANP

Will Smith werd ziek van ‘te veel seks’ na relatiebreuk

23 november 2021 20:27

Will Smith (53) heeft in zijn nieuwe memoires een opvallende betekenis gedaan. De acteur vertelt dat hij in zijn jongere jaren over een relatiebreuk probeerde te komen door veel seks te hebben met verschillende vrouwen, maar dat hij daar uiteindelijk fysiek ziek van werd.

"Ik moest er zelfs soms van overgeven"

Melanie Parker was de grote jeugdliefde van Will. Nadat hun relatie uit ging, belandde hij in een diep dal. Hij probeerde naar eigen zeggen zich door de breuk heen te worstelen, door met zoveel mogelijk vrouwen seks te hebben. Dit werkte echter alleen maar averechts. "Tot op dat punt in mijn leven had ik op Melanie na slechts met één andere vrouw seks gehad. Maar in de maanden na onze breuk ging ik volledig los. Ik had seks met zoveel vrouwen, maar het voelde zo onaangenaam tot in het diepst van mijn ziel dat ik een stressreactie ontwikkelde wanneer ik een orgasme kreeg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geschrokken kijkers: 'Wat heeft Will Smith met z'n gezicht gedaan?'

En daar bleef het niet bij volgens Will. "Ik moest er zelfs soms van overgeven. Bij elke vrouw hoopte ik dat zij 'de ware' zou zijn en alle pijn zou wegnemen. Maar elke keer zat ik daar kokhalzend en ellendig. En de blik in de ogen van die vrouwen die mij zo zagen, maakte mijn lijdensweg alleen maar erger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Will Smith wilde een harem: 'Had lijst van 25 vrouwen'

In zijn memoires heeft Will het over nog een ander gevoelig onderwerp, namelijk de band tussen zijn vrouw Jada Pinkett Smith en de overleden rapper Tupac Shakur. Will was naar eigen zeggen 'gekweld door hun connectie'. De vriendschappen tussen de twee maakte hem onzeker en zorgde uiteindelijk zelfs voor problemen in hun relatie. "Hoewel ze nooit intiem waren, is hun liefde voor elkaar legendarisch. In het begin van onze relatie was ik zo onzeker door hun band. Hij was Tupac en ik was gewoon ik."

In het boek van Will wordt ook zijn traumatische jeugd uitgebreid besproken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Will Smith overwoog eigen vader van trap te duwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!