Mikayla Verhoeven en Rico Verhoeven Beeld © ANP

Update dochter Rico: 'Ze gaat naar school in een rolstoel'

24 november 2021 16:50

De 10-jarige dochter van Rico Verhoeven (32) en Jacky Duchenne (35), Mikayla, brak begin deze maand haar rug. 'Ze is op school gevallen van een klimrek', vertelde Jacky over de vreselijke gebeurtenis. Vandaag geeft Jacky een update over hun dochter aan RTL Boulevard.

''Ze slaapt nog steeds in een ziekenhuisbed in de woonkamer''

Op Instagram deelde de moeder van Mikayla het verontrustende bericht met haar volgers. 'De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons tweeën, maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken', schreef ze. 

Vandaag laat ze aan ons weten dat het naar omstandigheden goed gaat, maar dat Mikayla nog steeds in een ziekenhuisbed slaapt in de woonkamer. ''Ze gaat ook gewoon naar school, maar wel in een rolstoel'', vertelt Jacky. Gelukkig leven de klasgenoten van Mikayla erg mee: ''Ze maken supermooie tekeningen voor haar'', zegt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacky, ex van Rico Verhoeven, weer gelukkig in de liefde

Papa Rico liet aan RTL Boulevard weten dat hij net voet op Amerikaanse bodem had gezet toen hij het nieuws te horen kreeg. Daarop heeft hij direct het vliegtuig van Los Angeles naar Nederland genomen om bij zijn dochter te kunnen zijn en voor haar te kunnen zorgen. ''Hij was 1,5 dag teruggevlogen, want de volgende dag vloog hij alweer terug naar Amerika'', vertelt Jacky.  ''Toen stonden we er weer alleen voor'', grapt ze. 

Rico vliegt volgende week weer terug naar Nederland en heeft dan zijn handen vol aan zijn dochtertje: ''Volgende week gaat ze naar haar vader. Dan mag hij voor haar zorgen'', zegt ze lachend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

10-jarige dochter van Rico Verhoeven breekt haar rug

In de tussentijd baalt Mikayla vooral om de activiteiten die ze moet missen: ''Ik heb een soort geïrriteerde prepuber thuis. We gaan vrijdag bijvoorbeeld schaatsen en zij kan niet mee'', vertelt Jacky. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezichtsherkenning toegetakelde Rico Verhoeven werkt niet meer na spectaculair gevecht

Rico hoeft volgende week in ieder geval niet in zijn eentje de kinderen te verzorgen. Zo vertelde hij eerder aan ons dat hij thuis hulp krijgt bij de kinderen.

Rico Verhoeven: 'Gelukkig krijg ik thuis hulp bij de kinderen'

01:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!