André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

Sarah van Soelen over relatie met André: 'Hebben een pauze'

24 november 2021 22:00

Na weken stilte met soms kleine en vage hints via Instagram, lijkt Sarah van Soelen (25) nu eindelijk iets gezegd te hebben over de status van haar relatie met André Hazes (27). Via een chatgesprek met het juice-account 'Reality FBI' laat ze weten dat de relatie met de populaire zanger niet verbroken is.

''Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig''

Helaas zijn verschillende delen uit het gesprek weggelaten. Toch krijgen we een aardig beeld over de relatiestatus van het veelbesproken showbizzkoppel. 

Het juice-account vraagt aan Sarah: 'Er wordt beweerd dat je nooit contact met hem hebt. Klopt dat?' Waarop Sarah antwoordt: 'Weinig, maar dat zegt toch niks?' Al snel maakt ze in de chat duidelijk, dat er een kans bestaat dat het weer goed komt tussen haar en André. 'Niks is uit (...) maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen vindt hét middel tegen stress en trauma

Ook heeft Sarah geen goed woord over voor Monique Westenberg, de ex-vriendin van André waarmee hij samen een zoontje heeft. 

Eerst stuurt Sarah via de chat een foto door van Monique samen met haar zoontje. 'Ik ga stuk. Dit had ik twee weken geleden met mijn verjaardag aan', schrijft ze, doelend op het kledingstuk dat Monique aan heeft. 'Ik doe het haar niet na hoor haha. Ze is bijna 20 jaar ouder.' Volgens haar past Monique haar kledingkast aan, omdat André met Sarah gaat. 'Dré gaat met een jonger iemand en ze heeft opeens bloemenjurken in de kast opgeborgen.’ Ze vervolgt: 'Ik kijk nooit bij haar maar hoor het wel eens, ik lach erom.'

Op de vraag of Sarah ooit vriendinnen met Monique zal worden, antwoordt ze: 'Haha als ik normaal tegen haar moet doen voor het kind, zal ik het zeker doen. Daarbuiten om: nee.’ We kunnen dus wel stellen dat het nooit koek en ei zal worden tussen die twee.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gerard adviseert geplaagde André Hazes: 'Kom tot rust'

Eerder sprak Rob Goossens over Sarah bij ons aan de desk. Zo zouden er volgens de entertainmentdeskundige 'steeds meer rare verhalen over Sarah' rondgaan. Je ziet het in de video hieronder.

Rob Goossens: 'Steeds meer rare verhalen over Sarah van Soelen'

04:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!