Britney Spears en Justin Timberlake Beeld © ANP

Justin Timberlake wil persoonlijk excuses aan Britney aanbieden

25 november 2021 16:14

Als een ex uit het verleden komt opduiken met een - al dan niet - welgemeend excuses, zit je daar óf helemaal óf helemaal niet op te wachten. De vraag is welke van de twee mogelijkheden voor Britney Spears (39) geldt. Haar ex-vriendje Justin Timberlake (40) wil namelijk graag even sorry tegen haar zeggen, zo weten bronnen rondom de zanger te melden.

De zingende ex-lovebirds hadden in 1999 tot 2002 een veelbesproken relatie met elkaar. In de jaren erna was er geen contact meer tussen de twee. Na de documentaire Framing Britney, die eerder dit jaar uitkwam, kreeg Justin een storm aan reacties over zich heen. Daarin kwam aan het licht dat hij had bijgedragen aan de manier waarop Britney in de media verscheen, door uitspraken in interviews en suggesties in liedjes en videoclips. In februari dit jaar voelde hij zich genoodzaakt om publiekelijk zijn excuses aan te bieden: 'Ik heb spijt over al die momenten in mijn leven waarin mijn daden hebben bijgedragen aan het probleem, waar ik voor mijn beurt sprak of niet opkwam voor wat juist was', schreef de zanger toen op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears krijgt steun van ex Justin Timberlake

HollywoodLife heeft via bronnen vernomen dat de zanger nog graag bij Britney zou willen langs wippen voor een gesprek. "Hij vindt het geweldig om te zien hoe ze het leven omarmt nu ze uit dit conservatorschap is bevrijd. Justin zou graag met Britney willen praten als Britney met hem wilde praten", vertelt de bron aan het Amerikaanse mediamerk. 

Justin zou zeker weten dat Britney van zijn eerdere excuses heeft vernomen. Hij wil er dan ook graag voor haar zijn. "Hij hoopt dat ze weet dat als ze hem op wat voor manier dan ook nodig zou hebben, hij graag zou helpen op welke manier dan ook", voegt de bron toe. 

Hoewel de zanger haar nog niet persoonlijk zou hebben benaderd, zou hij dit wel graag willen doen om te laten zien dat zijn bedoelingen oprecht zijn. "Als Britney een gesprek wil, doet hij dat graag en hij zou er ook voor openstaan om dit achter gesloten deuren te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears denkt aan nog een kindje: 'Het liefst een meisje'

Eerder deze maand is de zangeres bevrijd van de bewindvoering van haar vader Jamie Spears. De rechter besloot om per direct een einde te maken aan de ondertoezichtstelling van de zangeres. Haar vader had ruim dertien jaar volledige zeggenschap over zijn dochter. Fans en onze eigen verslaggever Eric de Munck stonden nagelbijtend bij de rechtbank in Los Angeles, waar de rechter zijn uitspraak deed.

Historische dag voor Britney Spears (en haar fans)

04:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!