Katja Schuurman en Freek van Noortwijk Beeld © ANP

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar

25 november 2021 18:11

Vlak voor het einde van het jaar heeft er nog een showbizz-breuk plaatsgevonden. Katja Schuurman en Freek van Noortwijk laten via Instagram weten met 'onbeschrijfelijk veel pijn in hun harten' niet langer als geliefden door het leven te gaan.

"We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt"

De 46-jarige Katja laat in een emotionele post weten dat ze enorm hun best hebben gedaan om hun huwelijk te laten werken, maar dat ze te veel van elkaar verschillen. Toch zijn ze meer dan dankbaar dat hun wegen elkaar gekruist hebben. 'We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was', schrijft de presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman geeft tekst en uitleg over sabbatical

Hoe hartverscheurend het nieuws ook is, Katja is ervan overtuigd dat het ze uiteindelijk gelukkiger maakt. Wel vindt ze het 'heel erg verdrietig' nu twee dochters te hebben wiens vaders niet in hetzelfde huis wonen als zij. Ze vervolgt: 'Ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist.' Katja heeft met haar ex Thijs Römer dochter Sammie van 11. Vorig jaar augustus werden Katja en Freek ouders van dochtertje Coco Loulou.

Katja sluit af met een smeekbede aan de pers om haar kinderen met rust te laten: 'Geen fotografen bij school deze keer, alstublieft. Wat ik te zeggen heb, heb ik bij deze gedeeld.'

'Waren geen krasjes te zien in huwelijk Katja en Freek'

04:33
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman praat minder vaak over seks: 'Heb nu een dochter van 11'

Het stel ontmoette elkaar in Freeks restaurant Guts & Glory, kort na Katja's breuk met Thijs en trouwden 'stiekem' op 21 juni 2019 met elkaar, en vierden vervolgens een heel weekend feest met vrienden en familie. Het stel onthulde destijds dat ze geen ringen, maar armbanden gingen dragen. Alle hoogte- en dieptepunten van hun relatie vind je hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!