Paris Hilton en haar verloofde Carter Reum Beeld © Getty Images

Paris Hilton staat stil bij 'beste jaar ooit'

26 november 2021 01:35

De nationale feestdag Thanksgiving wordt uitgebreid gevierd in Amerika. Op die dag staan mensen stil bij dat waar ze dankbaar voor zijn. Ook Paris Hilton (40) doet dat en laat via sociale media weten enorm dankbaar te zijn 'voor haar beste jaar ooit'.

"Het volgende hoofdstuk in mijn leven zal mijn beste ooit worden"

'Happy Thanksgiving allemaal! Wat een jaar. Ik zal nooit alle lessen, mogelijkheden en uitdagingen vergeten die op mijn pad kwamen, ik heb daar veel van geleerd. Het goede, het kwade en alles wat daar tussenin zit. Ik ben als mens gegroeid en doe dat nog steeds. Afgelopen maand ben ik iemands echtgenote geworden en daarvoor ben ik mijn geweldige man dankbaar, evenals al onze lieve vrienden en familie die ons omringden op die mooie dag', aldus Paris.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton deelt trouwfoto's: 'Meest magische moment ooit'

Ze vervolgt: 'Het volgende hoofdstuk in mijn leven zal mijn beste ooit worden, niet alleen als vrouw, echtgenote, zakenvrouw en activiste maar vooral als de Paris waarop ik dagelijks steeds trotser word. Dit is de Paris die ik ben en wil zijn. Ik ben heel enthousiast over het creëren van content met mijn nieuwe mediabedrijf 11:11 Media en andere avonturen die me te wachten staan. Heel veel dank ook aan mijn fans die me al jarenlang door dik en dun steunen, ik houd van jullie! Geniet van deze dag en wees dankbaar voor alle mooie dingen in je leven.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Echtgenoot Paris Hilton heeft 9-jarige dochter één keer gezien'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!