Paul de Leeuw en Adele Beeld © BNNVARA/Raven B. Varona

Kijkers lovend over interview nerveuze Paul de Leeuw met Adele

26 november 2021 08:31

Bloednerveus is 'ie voor zijn interview met Adele (33). Hoewel Paul de Leeuw (59) de zangeres al kent sinds ze amper doorgebroken was, is het opnieuw een eer als hij haar na jaren weer mag spreken voor zijn programma 'Busje komt zo'.

"In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien"

Het busje van Paul gaat deze keer iets verder dan normaal. De presentator is namelijk in Londen uitgenodigd voor een warme hereniging met de zangeres. De laatste keer is alweer zes jaar geleden, dus hoog tijd om bij te praten. "In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed", zei Paul eerder al over het gesprek. 

Natuurlijk ging het goed, want Paul heeft een speciaal cadeau meegenomen voor de Britse zangeres. Het uitgespuugde kauwgompje dat ze tien jaar geleden aan de presentator heeft gegeven, krijgt ze nu terug. Of het inderdaad precies datzelfde stukje kauwgom is, laten we maar even in het midden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw over hereniging met Adele: 'Ze herkende me'

Veel interviews geeft Adele niet ter promotie van haar album, dus Paul is in goed gezelschap. Alleen de groten der aarde krijgen namelijk de kans om haar het hemd van het lijf te vragen. Na het succes van het - niet zo spontane - interview met Oprah ligt de lat hoog voor Paul, maar de kijkers van zijn programma vinden dat hij het ondanks de zenuwen goed heeft gedaan. 

'Dat interview was ook zoveel leuker dan die met Oprah. Veel oprechter!' deelt een kijker op Twitter. 'Wat een gezellig interview. Zo knap om dat even te doen kort nadat alle eisen & regels waren veranderd', deelt een ander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sony verbiedt gesprek met journalist die album Adele niet luisterde

Het interview met Adele kun je terugkijken via NPO Plus.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!