Denzel Slager en Famke Louise Beeld © ANP

Denzel over ontmoeting Famke Louise: 'Had geen idee wie ze was'

26 november 2021 12:40

Inmiddels kennen lovebirds Denzel Slager (28) en Famke Louise (22) elkaar door en door. Maar zo begon hun liefdessprookje niet. Denzel had namelijk geen idee wie Famke was, vertelt hij aan 'Men's Health'.

"Ik heb haar meteen een berichtje gestuurd via Instagram"

Het leek een doodnormale dag op het terras voor Denzel. Tot zijn droomvrouw Famke langshuppelde. Er ging geen belletje rinkelen, want Denzel had geen idee wie ze was. Zijn neef, die naast hem zat, heeft hem even uitgelegd hoe het precies zat. ''Ik zei wel meteen: 'Dit is mijn vrouwtje', maar ze had toen nog een relatie'', vertelt hij aan het blad. 

Toen een paar jaar later bleek dat de relatie van Famke uit was, liet Denzel er geen gras over groeien: ''Dit is mijn tijd, dacht ik. Ik heb haar meteen een berichtje gestuurd via Instagram.'' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig voetballer Denzel Slager wint Love Island

De twee tortelduifjes wonen al samen en er is ook al een baby op komst, die overigens elk moment kan komen. Denzel staat te springen: ''Ik kan niet wachten om vader te worden! Ik ben er echt aan toe. Ik heb zo veel van de wereld gezien, zo veel ervaren. Ik ben er klaar voor. Het voelde al een tijdje zo, maar het was een kwestie van de juiste persoon tegenkomen.'' 

Hoewel de liefde tussen Famke en Denzel ervan af spat, hebben ze wel lang gewacht om dit officieel naar buiten te brengen. In de video hieronder leggen ze uit waarom. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise en vriend Denzel krijgen eigen realityserie

Verliefde Famke Louise dolblij met Denzel: 'Nieuw begin'

01:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!