Beeld © RTL 4

Daphne Deckers over The Masked Singer: 'Pak was grote weggever'

27 november 2021 13:10

Vrijdagavond konden we eindelijk zien wie er in het pak van de boekenwurm zat. Niemand minder dan Daphne Deckers bleek al die weken de rol van de boekenwurm op zich te nemen. Ze deed dit zó goed, dat haar naam geen enkele keer werd genoemd. En dat had ze totaal niet verwacht, zo vertelt ze in ‘After The Mask’.

Toen Daphne te horen kreeg dat het pak van de boekenwurm zou krijgen, vroeg ze zich meteen al af of het er niet te dik bovenop zou liggen. Daphne is immers schrijfster en de kans is natuurlijk groot dat de link al snel zou worden gelegd. Tel daar ook nog eens haar pak bij op dat onder de tennisballen zat, wat natuurlijk een verwijzing is naar haar man oud-tennisser Richard Krajicek, en je zou denken dat iedereen het wel zou door hebben. "Ik dacht dit pak is één grote weggever", zo vertelt Daphne aan presentator Rick Brandsteder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer-panelleden in shock bij onthulling boekenwurm

Op de vraag wat haar motivatie was om aan het programma mee te doen, hoeft ze niet lang na te denken. "Wanneer maak je dit nou mee dat zo’n pak helemaal voor jou gemaakt wordt en dat je leert zingen en een choreografie krijgt. Ik maak dat nooit mee anders." Toch vond ze het ook wel eng. "Je bent best wel kwetsbaar, want je gaat zingen terwijl je niet kan zingen en je danst terwijl je eigenlijk niet kan dansen. Ze zullen me dan ook niet snel voor een musical gaan vragen", aldus Daphne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder onthult geheim The Masked Singer: 'Doet zelfs de crew'

Ondanks de overduidelijke hints, lukte het Daphne om in anonimiteit te blijven tot op het allerlaatste moment. Carlo vertelt haar na afloop dat misschien juist omdat het er allemaal zo dik bovenop lag, ze dachten dat zij het niet zou zijn.

Iemand die wél al vrij snel door het panel en de kijkers werd geraden, was onze eigen Luuk Ikink. 

Luuk Ikink: 'M'n kinderen vonden The Masked Singer prachtig'

08:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Isa Hoes doet onthullingen over haar tijd als Elfje in The Masked Singer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!