Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay deelt emotionele hereniging: ‘Geweldig weerzien’

27 november 2021 15:05

Na wekenlang in het ziekenhuis te hebben gelegen, mag Patricia Paay (72) helaas nog steeds niet naar huis. Gelukkig is ze inmiddels wel naar een locatie verhuisd dichter bij haar woonplaats Rotterdam, waardoor ze eindelijk weer haar hondjes in haar armen kon sluiten.

"Gezellig feesten met iedereen zit er nog even niet in"

Op Instagram plaatst ze een lieve foto van de hereniging. "Vandaag goed nieuws!", zo begint ze haar post. "Ik ben eindelijk na al die weken ziekenhuis verhuisd naar een locatie dichter bij Rotterdam wat natuurlijk het een stuk makkelijker maakt om bezoek te krijgen van mijn man, mijn zus of mijn dochter." Dit gaat niet zonder de nodige veiligheidsmaatregelen zo vertelt ze. "Gecheckt op corona en gelukkig nog steeds coronavrij. Wel zijn overal de regels aangescherpt voor wat betreft het aantal mensen wat langs mag komen, dat is wel een beetje jammer in deze tijd." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay herstelt 'voorspoedig' na nieuwe operatie

Wat Patricia erg blij maakt, is dat ze eindelijk weer haar hondjes heeft kunnen knuffelen. "Ik kan bijna niet met woorden uitdrukken hoe gelukkig mij dat maakt. Zwabber en Lilliy zijn toch ook een beetje mijn kindjes en ik heb ze de afgelopen weken echt enorm gemist. Eindelijk mochten zij op bezoek komen. Wat een geweldig weerzien was dat. Het was echt duidelijk dat zij mij ook missen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay: 'Wij hebben eeuwig groeiende borsten in de familie'

Wat betreft haar herstel, ziet het er volgens Patricia allemaal positief uit. Ze kan de komende tijd gaan werken aan haar revalidatie. "Gezellig feesten met iedereen zit er nog even niet in maar wat ik nu alweer bereikt heb ben ik heel blij mee. Ik blijf zoals jullie weten altijd positief en bij mij is het glas altijd halfvol", zo sluit ze haar post af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay is 'elke dag ietsje beter'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!