Dionne Stax over moeilijke periode: 'Ik heb geleerd dat het goed is om te praten'

27 november 2021 21:25

Dionne Stax heeft na een moeilijke periode geleerd dat het goed is om te praten over wat er in haar omgaat. Dat vertelt de 36-jarige presentatrice zaterdagavond in het Omroep MAX-programma 'Sterren op het Doek'.

"Toen voelde ik eigenlijk pas hoe heftig het was''

In het programma vertelt Dionne over afgelopen periode, waarin haar moeder ziek is geweest. Volgens de presentatrice had ze niet veel tijd om stil te staan bij de situatie. "Ik werkte en zorgde deels voor mijn moeder, samen met mijn vader", aldus Dionne. "Ik had niet veel tijd om daar toen bij stil te staan. Ik moest er gewoon zijn voor mijn moeder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dionne Slagter slachtoffer van oplichting: 'Zoveel stress'

Pas toen het beter ging met haar moeder, besefte Dionne hoeveel effect haar moeders ziekte op haar had. "Toen voelde ik eigenlijk pas hoe heftig het was." Maar de presentatrice heeft veel geleerd van de moeilijke periode, zo vertelt ze aan presentator Özcan Akyol. "Ik denk dat ik het afgelopen jaar echt heb moeten leren dat het af en toe goed is om wel te praten en te vertellen wat er in mij omgaat."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Oud-collega Dionne Stax over samenwerking: 'Totaal geen klik'

Tijdens de uitzending zijn er drie werken van Dionne gemaakt. Éen daarvan mocht ze mee naar huis nemen, de andere twee worden geveild voor het goede doel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!