George Clooney Beeld © ANP

George Clooney na zwaar motorongeluk: 'Wachtte tot het licht uitging'

28 november 2021 13:23

George Clooney (60) dacht dat zijn laatste uur had geslagen toen hij in juni 2018 een motorongeluk kreeg. De acteur "wachtte tot het licht uitging", zegt hij in gesprek met 'The Sunday Times'.

"Ik ben redelijk positief ingesteld, maar dat maakte me duidelijk dat je echt alleen vermaak voor ze bent''

De 60-jarige George botste destijds frontaal op een auto op het Italiaanse eiland Sardinië. Hij vloog tegen de voorruit aan viel daarna hij op de grond. Dat moment kan George nog goed herinneren, vooral omdat er allemaal mensen om hem heen kwamen staan en foto's en video's van hem maakten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

George Clooney: 'Nooit gedacht dat ik vader zou worden'

"Als je bekend bent en je ligt daar op de grond, denkend dat je laatste uur heeft geslagen, realiseer je je opeens dat dat voor sommige mensen gewoon entertainment op hun Facebookpagina zal zijn", aldus George. "Ik ben redelijk positief ingesteld, maar dat maakte me duidelijk dat je echt alleen vermaak voor ze bent. Die mensen wil je eigenlijk allemaal vastpakken en door elkaar schudden."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

George Clooney heeft geen politieke plannen

George hield overigens niets over aan het ongeluk. Hij liep kneuzingen aan een arm en knie over en had enige tijd last van zijn bekken. Zijn vrouw Amal verbood hem daarna ooit nog motor te rijden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!