K2 Zoekt K3 Beeld © ANP

Julia Boschman na winst K2 zoekt K3: 'Al mijn dromen komen uit'

28 november 2021 15:06

Het kersverse K3-lid Julia Boschman kan nog amper geloven dat zij de opvolgster van Klaasje Meijer is geworden. "Al mijn dromen komen uit!", schrijft de zangeres op Instagram. "Lieve Hanne en Marthe wat ben ik ongelofelijk dankbaar dat jullie dit met mij aan durven. We gaan er samen iets enorm prachtigs van maken!!"

''Jullie hebben een plekje in mijn hart''

De 19-jarige Julia, afkomstig uit Bergen op Zoom, zegt dat "woorden tekortschieten" om te vertellen hoe blij ze is. Het nieuwe K3'tje denkt ook aan haar concurrenten Diede, Amy, en Celester van wie ze zaterdagavond de finale van het tv-programma K2 zoekt K3 won. "Jullie hebben een plekje in mijn hart en ik geloof er 100 procent in dat er mega mooie kansen voor jullie komen want wat barsten jullie van het talent!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K2 zoekt K3-finalisten zijn klaar voor nieuwe leven

Hanne en Marthe zijn blij met de keuze voor Julia. "Welkom lieve 'Goelija'. Ik kan niet wachten om je eens goed te kunnen knuffelen", reageert Marthe, die zaterdag vanwege een coronabesmetting ontbrak in de studio, op de post van Julia.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon is zaterdagavond tóch bij finale van K2 zoekt K3

Hanne noemt Julia een "bruisende, oprechte, enthousiaste en fantastische meid". "We kunnen niet wachten om er samen aan te beginnen en weer volwaardig K3 te zijn!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!