Katja Schuurman en Freek van Noortwijk Beeld © ANP

Freek van Noortwijk reageert op liefdesbreuk met Katja Schuurman

28 november 2021 16:23

Begin deze week liet Katja Schuurman (46) via haar social media weten dat zij en Freek van Noortwijk (32) een punt zetten achter hun huwelijk. Freek heeft nu voor het eerst gereageerd op de breuk met niet één, maar twee posts op zijn Instagram-account. Daarin noemt hij haar onder andere 'een van de meest bijzondere personen' die hij ooit heeft ontmoet.

''Je bent oprecht een van de meest bijzondere personen die ik ooit heb mogen ontmoeten''

Het eerste bericht dat Freek deelt is een foto van Katja. 'Lieve Katja, je bent oprecht een van de meest bijzondere personen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Jarenlang heb ik het mooiste van al jouw goede karaktereigenschappen naar boven gehaald en jij hebt dit andersom ook bij mij gedaan’, schrijft hij erbij. Freek vervolgt: 'Het doet pijn dat me dit aan het einde van onze relatie niet meer lukte, want je verdient iemand die dat te allen tijde doet.' Ook is hij zijn ex meer dankbaar: 'Ik wil je bedanken voor alle fantastische ervaringen en avonturen die we hebben meegemaakt samen.'

Op de tweede post zijn een knuffelde Katja en Freek gezien. Hetzelfde kiekje dat Katja ook deelde om de scheiding bekend te maken. Ook in dit bericht praat hij vol lof over Katja: 'De meesten van jullie kennen haar wellicht beter dan jullie denken, want katja is in het echt (bijna altijd) een net zo’n liefdevol, grappig, spontaan, bijdehand, bijzonder, wijs, warm, betrokken, geïnteresseerd en interessant persoon als in de media.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Katja Schuurman had liever willen zingen in plaats van acteren

Katja liet eerder deze week in haar post weten dat ze enorm hun best hebben gedaan om hun huwelijk te laten werken, maar dat ze te veel van elkaar verschillen. Toch is ze meer dan dankbaar dat hun wegen elkaar gekruist hebben. 'We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was', schreef de presentatrice.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Open relatie lijkt Katja Schuurman vreselijk: 'Zou dat niet kunnen'

Het stel ontmoette elkaar in Freeks restaurant Guts & Glory, kort na Katja's breuk met Thijs en trouwden ‘stiekem’ op 21 juni 2019 met elkaar, en vierden vervolgens een heel weekend feest met vrienden en familie. Het stel onthulde destijds dat ze geen ringen, maar armbanden gingen dragen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Jachtseizoen

'Waren geen krasjes te zien in huwelijk Katja en Freek'

04:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!