Pete Davidson en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Paul Barewijk: 'Mijn ontmoeting met Kim K en Pete gaat de wereld over'

29 november 2021 14:00

RTL Boulevard-verslaggever Paul Barewijk houdt de gemoederen flink bezig in Los Angeles. Nadat hij Kim Kardashian en Pete Davidson tegen het lijf liep tijdens een romantische date en dit vastlegde met een kiekje, gaat hij compleet viraal. We spraken hem over deze bijzondere ervaring.

''Ik weet niét wat mij overkomt hier''

Paul had veel verwacht van zijn reis naar de Amerikaanse stad, maar wat hij afgelopen zaterdag meemaakte gaat alle verwachtingen te boven. Deel uitmaken van de geruchtenmachine rondom het vermeende koppel Kim en Pete is iets wat Paul niet voor mogelijk had kunnen houden. ''Ik weet niét wat mij overkomt hier. Ben op vakantie en het is de stad van de showbizz, maar letterlijk gaat mijn ontmoeting met Kim Kardashian en Pete Davidson, die daar volgens mij keihard aan het daten waren, de wereld over'', aldus de verslaggever. 

Op zijn Instagram plaatst hij een bericht met daarin schermafbeeldingen van alle verschillende entertainmentwebsite's die nét zo onder de indruk zijn van het verhaal als hijzelf. Onder meer TMZ, de Daily Mail, The Sun, ET Canada en E! News doen verslag van de bijzondere gebeurtenis. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paul spot Kim Kardashian en Pete Davidson op romantische date

Ook vertelt Paul dat Kim erg vriendelijk reageerde tijdens de ontmoeting: ''Ze is kleiner dan ik dacht, maar zelfs zonder de nodige maquillage bloédknap! Ze vond het leuk dat ik - voordat ik naar het Beverly Hills Hotel ging - naar haar pop-up store ben geweest.'' Hij vervolgt: ''De twee zijn wel echt gélijk na de foto weggegaan en ik denk om andere paparazzi te vermijden.''

Eén ding is zeker, Paul zal deze vakantie niet snel vergeten: ''Voor mij een onwijs leuk aandenken aan deze trip. Toch nog een beetje Boulevard mee op reis haha. En de berichten blijven maar binnenstromen van over heel de wereld, gekkenhuis.''

Benieuwd naar de rest van het verhaal? Paul heeft een video op zijn Instagram-account gedeeld waarin hij in geuren en kleuren vertelt over deze once in a lifetime-ervaring. Deze zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Kim Kardashian en Pete Davidson zijn een koppel'

Uiteraard is Kims ex-man Kanye ook op de hoogte van haar vermeende nieuwe lover. Of hij het echter kan waarderen is een tweede. Meer daarover in de video hieronder. 

'Kanye West kon de kus van Pete Davidson en Kim Kardashian niet waarderen'

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!