Beeld © Netflix

Door déze ex van Christine en Emma begon alle drama in Selling Sunset

29 november 2021 15:56

In het vierde seizoen van 'Selling Sunset' is er meer drama dan ooit tevoren. Vergeet Davina die Mary beledigt, omdat ze een ring met een neppe diamant kreeg even. De vete tussen Christine en Emma overtreft namelijk alles. En uiteraard is het allemaal begonnen bij - jawel - een man. In het hele seizoen wordt echter niet verteld om wélke man het gaat. Nou, dat weten we nu. Eindelijk!

In de vierde reeks van Selling Sunset, het programma waarin succesvolle makelaars de prachtigste huizen verkopen, maken we onder meer kennis met Emma. Zij neemt een aantal zaken van Christine over, die met zwangerschapsverlof is. Extra pijnlijk voor Christine, omdat zij van mening is dat Emma haar toenmalige vriend van haar heeft 'afgepakt' en twee maanden later waren ze verloofd.

Emma herinnert zich dat echter heel anders: volgens haar waren Christine en deze man allang uit elkaar toen zij met hem aanpapte. Overigens hield de liefde met Emma ook geen stand. De twee zijn weer uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christine is eindelijk terug: seizoen 4 Selling Sunset op netflix

Iedereen is natuurlijk vooral nieuwsgierig over welke man het gaat, gezien later in het seizoen ook nog bekend wordt dat hij het een tijdje gezellig heeft gehad met Heather. Nou, Us Weekly heeft het voor eens en altijd uitgezocht. Het gaat namelijk om voormalig NBA-speler Peter Cornell. Benieuwd hoe hij eruitziet? Hieronder zie je een foto van hem. Peter is de man rechts op de foto.

Mocht je nou benieuwd zijn hoe het na seizoen 4 verder gaat met de dames uit Selling Sunset. Goed nieuws: een vijfde seizoen is al bevestigd, maar wanneer die verschijnt is nog onbekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Drama, jaloezie en tranen: Netflix deelt nieuwe trailer Selling Sunset

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!