Beeld © ANP

Verfde nieuw K3'tje Julia haar krullen om beter in plaatje te passen?

29 november 2021 15:42

Julia Boschman is sinds afgelopen vrijdag hét meest verse lid van meidengroep K3. Sinds de oprichting van de populaire groep bestaat het trio al uit één meisje met rood haar, ééntje met zwart haar en één blondine. Sinds de blonde Klaasje wegging en de blonde Julia nu haar plaats inneemt, lijkt er niets veranderd. Toch valt er wat op aan Julia: ze had vroeger veel donkerder haar dan nu.

Op het Instagram-kanaal van Julia is te zien dat zij tot vlak voor haar eerste auditie in het programma K2 Zoekt K3 nog veel donkerder haar had, dan nu het geval is. Daarmee rijst bij sommige mensen de vraag: heeft Julia haar krullen geverfd, om beter in het plaatje van K3 te passen? Hieronder zie je een foto van Julia van april dit jaar, waarop te zien is dat ze bruine krullen had, in plaats van blonde.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Julia Boschman na winst K2 zoekt K3: 'Al mijn dromen komen uit'

De nieuwe aanwinst in K3, in de vorm van Julia, werd de afgelopen tijd een beetje overschaduwd door de kritiek op het programma. Deze keer kon iedereen meedoen aan K2 zoekt K3. Daarom steekt het critici dat er opnieuw voor een witte blonde vrouw is gekozen. 

Jurylid Samantha Steenwijk reageerde daar gisteren op in RTL Boulevard. Volgens haar gaat het namelijk helemaal niet om het uiterlijk. Wat ze daarmee bedoelt, zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K2 zoekt K3 onder vuur om gebrek diversiteit in finale

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!