Delphine en Bert Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Bert onthult: 'Delphine en ik hebben na kampvuur nog gekust'

29 november 2021 18:36

Als er één koppel was dat voor veel drama heeft gezorgd in dit seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave', dan zijn het natuurlijk Bert en Delphine wel. Kijkers vielen van de ene verbazing in de andere, maar nu blijkt dat we nog lang niet alles weten. Bert heeft namelijk in een interview met Rumag TV een aantal pikante details onthult.

"Ze kwam zo overtuigend over dat ik haar geloofde."

Aan het begin leek het alsof Bert de enige die wat te bewijzen had. Hij was namelijk eerder een keer vreemd gegaan en sindsdien vertrouwde Delphine hem voor geen meter. Halverwege het seizoen begon hij echter Delphine ook van allerlei dingen te beschuldigen. Bert vertelt dat hij het laatste half jaar voor Temptation zijn twijfels begon te krijgen. "We hadden een discussie, omdat zij haar beste vriend vaker zag dan mij. Haar moeder zei toen zelfs dat er best weleens iets gebeurd had kunnen zijn. Dat is het enige in heel de relatie waarvan ik heb gezegd dat het moest verminderen of stoppen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert gelukkig met vriendin: 'Hoop dat Delphine ons met rust laat'

Hoewel dit volgens Bert niet de persoon was waarmee Delphine is vreemdgegaan, weet hij wel zeker dat ze een relatie met iemand anders had. "Die jongen heeft mij zelf gecontacteerd. Hij heeft alle berichten en Snapchats doorgestuurd. Ik heb een heel dossier, allemaal uitgedraaid ook." Delphine blijft echter volhouden dat ze de jongen niet kent. "Eerst zei ze dat ze hem nooit heeft gezien, daarna zei ze dat ze hem één keer heeft gezien." Volgens Bert is dit ook één van de redenen geweest dat Aylin op een gegeven moment klaar met Delphine was. "Elke keer als de camera's en microfoons uitstonden, vertelde Delphine dat ze vlak voor Temptation iemand anders had. "

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine uit Temptation houdt vol: 'Met badkleding onder de douche'

Iets wat ook voor de nodige ophef zorgde, was het feit dat Bert op een gegeven moment aangaf dat hij een dame thuis had die op hem zat te wachten. Tegenover Rumag vertelt hij nu dat dit slechts een tactiek was om eerder naar huis te kunnen. "Eerlijk? Ik wilde gewoon naar huis. Ik dacht, als ik nu naar huis ga en ik breek alle connecties af, dan sturen de dames mij naar huis." Helaas voor Bert gebeurde dit niet en moest hij het gewoon uitzitten. Wel laat hij weten dat hij geen contact meer heeft met deze vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine onder vuur om racistische uitspraken in Temptation Island

Tijdens het laatste kampvuur kreeg Bert beelden te zien waarop duidelijk te horen is dat Delphine en Joop het meer dan gezellig met elkaar hebben Delphine heeft tot nu toe volgehouden dat er zich niks heeft afgespeeld, maar Bert weet wel beter. Hij vertelt dat hun avond nogal vreemd verliep na het kampvuur. "We werden ergens naartoe gebracht om te overnachten en we konden zelf kiezen of we samen wilden slapen of apart. In het busje kregen we ruzie, waarna zij bij aankomst boos wegliep. Ik ben achter haar aangegaan en toen heeft ze een verhaal verteld dat niet overeenkwam met de beelden die ik heb gehad. Ze zei dat het totaal vriendschappelijk was, waarna we nog hebben gekust op het strand. Ik weet niet waarom, we waren blij om elkaar terug te zien. Ze kwam zo overtuigend over dat ik haar geloofde."

Bert liet tijdens Temptation Island: Love or Leave aardig wat tranen vloeien. Delphine herkende haar vriend niet eens terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!