Jan de Hoop Beeld © ANP

Jan de Hoop gewond na aanvaring met autodeur

29 november 2021 19:05

De week is voor Jan de Hoop (66) nogal ongelukkig begonnen. De presentator laat op zijn Instagram-account weten dat hij een aanvaring had met zijn autodeur en daar niet helemaal ongeschonden is uitgekomen.

"Gewond na een aanvaring met de autodeur"

Op een foto is namelijk te zien dat Jan een flinke wond op zijn neus heeft. En dat is natuurlijk best vervelend als je juist die dag moet gaan spreken voor een publiek. Gelukkig heeft Jan iemand die zijn gezicht weer helemaal gaaf weet te maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan de Hoop nog niet helemaal wakker tijdens live-uitzending

Op zijn Instagram deelt Jan namelijk twee selfies met zijn visagiste Arfana. Op de eerste is duidelijk zijn gehavende gezicht te zien. ‘Gewond na een aanvaring met de autodeur’, zo schrijft hij. ‘Ik mag vandaag een pensioencursus aan elkaar praten en dus kwam Arfana mij redden’. Op de tweede foto is te zien dat Arfana inderdaad een groot talent voor visagie heeft. Je kunt namelijk helemaal niks meer zien van de verwondingen aan zijn neus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan de Hoop haalt uit naar Giel: 'Heb mij nog nooit verslapen'

Heel veel last heeft Jan overigens niet van zijn verwondingen gehad, want niet veel later laat hij op zijn Instagram zien dat hij zijn kerstboom heeft opgetuigd. En eerlijk is eerlijk: dat ziet er toch wel erg mooi uit!

Jan de Hoop had onlangs een nogal ongelukkig momentje op televisie. Hij had namelijk niet door dat de live-uitzending van het ontbijtnieuws al was begonnen en dat zorgde voor hilarische beelden. 

Jan de Hoop nog niet helemaal wakker tijdens live-uitzending

00:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!