Kanye West verwijdert al zijn Instagram-berichten

30 november 2021 02:55

Kanye West (44), die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, heeft zijn Instagram compleet opgeschoond en al zijn eerdere posts verwijderd. Ook heeft de zanger zijn profielfoto verwijderd en deze vervangen door een zwarte cirkel. Op Ye's pagina is te lezen "No Posts Yet", oftewel dat er nog niets gepost is door de eigenaar van het account.

De zanger gaat door een moeilijke periode nadat Louis Vuitton-ontwerper Virgil Abloh op 41-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker. Ye zag Virgil als zijn creatieve protegé en wijdde zijn laatste gebedsdienst The Sunday Service aan hem. Ook Ye's aanstaande ex-vrouw Kim Kardashian herdacht Abloh met een persoonlijke post. Ook zij had een warme band met de ontwerper en is zeer verdrietig door zijn overlijden. Dat betekent echter niet dat dit Ye en Kim weer dichter bij elkaar brengt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye gelooft dat God Kimye weer bij elkaar zal brengen

Eerder deze week liet Ye weten spijt te hebben van zijn kandidaatstelling voor het Amerikaanse presidentschap in 2020 en zijn uitlatingen over de abortus die hij oorspronkelijk wilde laten plegen op North, de oudste dochter van Kim en Kanye. Deze uitspattingen zouden voor Kim de druppel zijn geweest die de emmer deed overlopen wat betreft hun huwelijk. Hoewel Ye zijn gezin graag weer samen zou willen zien, vermaakt Kim zich met komiek Pete Davidson, met wie ze afgelopen weekend in Los Angeles werd gespot.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye hoopt op hereniging met Kim Kardashian