Lucy en Dinand Woesthoff Beeld © ANP

Lucy en Dinand Woesthoff vieren 12,5 huwelijk met zoete foto

30 november 2021 13:07

Het is feest in huize Woesthoff! Lucy en Dinand zijn vandaag maar liefst 12,5 jaar getrouwd en dat kunnen ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Op social media deelt het koppel romantische kiekjes van hun trouwdag.

''Elk excuus om de liefde met jou te vieren Dinand''

Dat Lucy na zoveel jaar nog helemaal hoteldebotel op haar Dinand is, kunnen we concluderen uit de post die ze dinsdag op Instagram plaatst. In het Instagram-bericht zien we meerdere knuffelende foto’s van het stel. '12,5 jaar getrouwd met Dinand vandaag! En volgens Nederlandse (& Deense blijkbaar) traditie - onze koperen huwelijk! Elk excuus om de liefde met jou te vieren Dinand. Op naar kristal, zilver en goud!' schrijft de dolgelukkige Lucy erbij. 

Ook Dinand plaatst een - iets minder duidelijke - foto van de trouwdag op zijn Instagram met daarbij het volledige verhaal van hun ontmoeting uitgeschreven. Hij sluit zijn bericht af met de volgende mooie woorden: 'Ach wat ik je eigenlijk vandaag zo zeggen ga, is dat ik na toch al die jaren, al die maanden, al die dagen, uren nog steeds helemaal weg van je ben. Dat ik nooit verwacht had dat verliefdheid zo lang mocht duren.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderboek Dinand Woesthoff in top 10 bestsellers, Bijl op 17

Het koppel wordt in de opmerkingen overladen met felicitaties. Ook van bekende vrienden. Zo schrijft Wendy van Dijk: 'Recht vanuit het hart. Zo lief en mooi. Gefeliciteerd lief stel.' Chantal Janzen reageert: 'Gefeliciteerd lieverds.' Ook Patty Brard feliciteert het stel: 'Van harte’, schrijft zij met veel hartjes erachter. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dinand Woesthoff viert 18e verjaardag van zoon met bijzondere foto's